B2Benelux heeft een adviserende en initiërende rol voor zowel Nederlandse, Belgische als Marokkaanse ondernemers. Met een klein team en een groot netwerk organiseren we sectorgerichte bijeenkomsten, handelsmissies, seminars en ronde tafelgesprekken.

Daarnaast begeleidt B2Benelux werknemers bij hun eerste stappen op de Marokkaanse markt. B2Benelux ziet zichzelf als intermediair die geen onderscheid maakt tussen eenmanszaken, multinationals of overheden. We zijn er voor iedereen die op een professionele manier wil zaken doen in of met Marokko. Voor ondernemers en bedrijven uit Marokko met interesse in de Nederlandse, Belgische markt bieden we dezelfde service. Veel van de activiteiten organiseert B2Benelux in samenwerking met haar Nederlandse, Belgische partners.

Hieronder treft u een overzicht van de activiteiten van B2Benelux:

  • Het organiseren van sectorgerichte netwerkbijeenkomsten.
  • Het verzorgen van matchmaking tussen ondernemers, bedrijven, instellingen overheden.
  • Het organiseren van seminars en bijeenkomsten over verschillende aspecten van het zakendoen met de Marokkaanse markt en over de kansen die Marokko biedt voor de diverse sectoren van het Nederlandse bedrijfsleven.
  • Organiseren van handelsmissies voor overheid en bedrijfsleven. Het doel van de handelsmissie is ondernemers/investeerders kennis te laten maken met het land, diverse overheidsinstanties en potentiële zakenpartners.
  • Het organiseren van missies programma’s voor inkomende Marokkaanse delegaties.
  • Intermediair voor bedrijven en instanties op het gebied van: import- en exportactiviteiten, marktkeuze, distributiekanalen, overnames, juridische advisering enz.

Wilt u weten wat B2Benelux nog meer voor u kan betekenen? Stuur dan een e-mail naar info@b2benelux.nl of info@b2benelux.be  Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op