Leden:

Binnen B2Benelux krijg je als lid ( Start Up , Ondernemer, etc) de ruimte om verschillende vaardigheden te ontwikkelen en/of te verbeteren, met name ondernemerschap, communicatieve en leidinggevende vaardigheden.

Door een pro-actieve houding aan te meten in het centrum ontdek je wat je kunt en wat je nog moet leren en wat je ambieert en wat niet.

Verder staat B2Benelux open voor verfrissende ideeën en is zij dé plek voor beginondernemers om hun idealisme en creativiteit om te zetten in activiteiten en evenementen.

Voordelen lidmaatschap:

Het belangrijkste is dat je als lid het langdurige voortbestaan van een landelijke en internationaal organisatie mogelijk maakt. Dit lijkt meer een voordeel voor de organisatie dan voor het lid. Echter, het voordeel uit zich in het sterker staan van het centrum en het kunnen realiseren van een bedrijfsleven gebaseerd op eerlijk handel in Nederlanden en in de wereld.

  • Reductie op toegangsprijs bij bepaalde activiteiten van B2Benelux.
  • Reductie op bepaalde Marokkaanse/Nederlandse/Belgen zaken bladen en cursussen.
  • Reductie op reizen naar het buitenland, bijv. Marokko.
  • Je maakt deel uit van een nationaal en internationaal netwerk van ondernemers, zaken mensen….
  • Je komt bij internationale bijeenkomsten/congressen via B2Benelux als eerste in aanmerking voor deelname.
  • Je kunt eerder gebruik maken van bepaalde studie en handelsmissies mogelijkheden.
  • Je wordt vanzelfsprekend op de hoogte gehouden van de activiteiten van B2Benelux middels de nieuwsbrief.

Ledenkortingen:

Leden van B2Benelux krijgen ook ledenkorting op verscheidene diensten. Op deze pagina kan je lezen op welke diensten je als lid korting krijgt. Let op: je ontvangt alleen ledenkorting als je de B2Benelux Ledenpas hebt ontvangen. De ledenpas is alleen geldig in combinatie met een identificatiebewijs.

I amorocco

Ga je binnenkort op vakantie en ben je B2Benelux-lid. Maak dan gelijk gebruik van de diensten die I amorocco levert en de aantrekkelijke korting van 15% op alle reizen geboekt bij I amorocco op vertoon van B2Benelux-pas.

Direct aanmelden