Student inhuren

Bent u op zoek naar getalenteerde studenten? Dan is B2Benelux Recruitment de organisatie die u hierbij kan helpen. B2Benelux Recruitment is dagelijks bezig met het zoeken en plaatsten van hbo of universitair opgeleide studenten. Wij leveren studenten aan veel ondernemingen in verschillende branches. Doordat wij in veel verschillende branches actief zijn kunnen wij zorgen voor de perfecte match tussen student en bedrijf. Onze studenten zijn leergierig en hebben een goede werkmentaliteit. Ze willen graag relevante werkervaring op doen naast hun studie. Wij proberen onze studenten te plaatsten bij bedrijven die werkzaam zijn in de branche waarin de interesse ligt van de student. Zo maken wij zowel student als bedrijf blij!

Waarom een student inhuren?

De afgelopen jaren is door ontslagen en bezuinigen in veel ondernemingen de werkdruk erg verhoogd. Hierdoor komen er steeds meer kleine taakjes te liggen bij professionals binnen een organisatie. Het takenpakket van deze professionals wordt op deze manier in één keer veel groter en hierdoor komen ze niet meer toe aan eigen werkzaamheden die prioriteit hebben. Door een student in te huren zal de werkdruk van de professionals afnemen. Onze snelle, intelligente, ambitieuze en flexibele studenten kunnen veel taken overnemen waardoor de professionals zich weer kunnen gaan richten op eigen taken die prioriteit hebben.
Daarnaast hebben veel ondernemingen last van afwisselend drukke en rustige periodes. Soms zit het even tegen met de orders en heeft u last van overbezetting van uw personeel en het andere moment stromen er orders binnen en zit u met onderbezetting. Wanneer u een student inhuurt bent u van dit probleem af. Onze studenten zijn flexibel inzetbaar en kunnen zowel fulltime als parttime werken. U zit dus nergens aan vast. U kunt een werkstudent bijvoorbeeld inzetten op de momenten dat u wat handen te kort komt, of wanneer u last heeft van langdurige ziekte van een van uw medewerkers.

Onze studenten zijn gedreven en enthousiast

De laatste jaren is de werkeloosheid gestegen. Het is voor studenten helemaal niet zeker of ze wel aan een baan gaan komen, of ze goed betaald gaan krijgen en of ze überhaupt wel een contract krijgen voor een langere tijd. Veel studenten denken hier al over na en worden onzeker over hun toekomst. Ze willen zich graag gaan onderscheiden van hun studiegenoten en zich bewijzen in het echte bedrijfsleven. Studenten zullen hierdoor gedreven zijn en zich goed inzetten in het bedrijfsleven. Onze studenten zijn hardwerkende, leergierige en intelligente werkstudenten die graag relevante werkervaring op doen!
Wanneer u besluit een werkstudent in te huren haalt u in een vroeg stadium talent naar uw organisatie. Zo krijgt een student de kans om zich te ontwikkelen binnen een bedrijf. Op deze manier bespaart u veel kosten op het vinden van gedreven, ervaren medewerkers. Een werkstudent kan met zijn of haar gedrevenheid en enthousiasme veel voor uw organisatie betekenen.

Laden…