Waarom poolmanagement?

Het komt veel ondernemingen bekend voor. Schommelingen in de drukte van het productieproces. De ene maand worden er bijna record omzetten gedraaid en de andere maand is het veel te stil binnen de onderneming. Het grootste probleem dat zich vervolgens voordoet is dat u wel gewoon met het personeel zit. Het personeel eist van u een bepaalde zekerheid. Hierdoor is het erg lastig om mensen aan de organisatie te binden. Dé oplossing hiervoor is onze studenten-poolmanagementservice.
Door te werken met een flexibele pool waarin kandidaten iedere week hun beschikbaarheid aangeven, kunnen wij voor u heel makkelijk schakelen en in iedere fase van drukte voldoende personeel aanleveren. Hierdoor voorkomt u dat u vast zit aan overbodig personeel, wanneer u deze krachten niet nodig heeft. Door gebruik te maken van onze poolmanagementservice beschikt u over een talentvolle kandidaat, enkel en alleen wanneer u dat nodig acht.

Poolsamenstelling

Het maakt ons niet uit of u zelf beschikt over de juiste pool van kandidaten of dat u liever heeft dat wij een pool van interessante kandidaten voor u samenstellen. Dankzij onze grote database vol gemotiveerde en getalenteerde krachten is dit voor ons geen probleem. Daarnaast blijven wij van mening dat een goede planning van cruciaal belang is. Door onze uitgebreide planningssystemen kunnen wij altijd en overal de ideale kandidaat voor u inplannen en het maximale uit de huidige pool van studenten halen. Ook op dit gebied is onze dienstverlening dus kwalitatief goed en betrouwbaar.

Gemotiveerde studenten

B2Benelux Recruitment heeft een database vol met gemotiveerde studenten. Onze studenten volgen allemaal een opleiding op MBO, HBO of Universitair niveau. Ze hebben dus verstand van zaken en weten van aanpakken. Veel bedrijven denken dat studenten minder productief zijn als medewerkers maar dit is zeker niet waar. De laatste tijd is er veel krapte op de arbeidsmarkt en studenten gaan nadenken over hun toekomst. Ze zijn onzeker over  hun toekomst en vragen zich af of ze überhaupt veel geld gaan verdienen en een vast contract krijgen. Daarom willen ze graag relevante werkervaring op doen in het bedrijfsleven. Ze willen zichzelf kunnen onderscheiden van andere studenten en dit kunnen ze doen door hun sterkte punten toe te passen in het bedrijfsleven en hun zwakke punten te verbeteren. Hierdoor kunnen wij garanderen dat we werkstudenten leveren die leergierig zijn ingesteld en hard werken.
Daarnaast bespaart u ook kosten wanneer u werkt met studenten. Een student werkt om relevante werkervaring op te doen in de vorm van een bijbaan. Een bijbaan verdient nog geen hoog salaris. U bent dus veel minder geld kwijt aan een werkstudent met een bijbaan als aan een werknemer met een vast salaris. Daarnaast kan een student die na verloop van tijd een studie heeft afgerond, direct aan de slag bij uw onderneming zonder dat er een lange inwerkperiode nodig is. U bespaard op deze manier inwerk kosten voor een nieuwe medewerker.

Voordelen poolmanagement

Voordelen poolmanagement:

  • Kwaliteit: B2Benelux Recruitment zorgt voor een goede voorselectie van uitzendkrachten, zo kunnen wij garanderen dat we gemotiveerde werkstudenten leveren met een goede werkmentaliteit.
  • Flexibiliteit: Onze studentpool bestaat uit genoeg studenten voor uw bedrijf. U kunt dagelijks een andere hoeveelheid studenten opvragen, dat is geen probleem!
  • Continuïteit: U bent er altijd van verzekerd dat er voldoende ingewerkte uitzendkrachten zijn voor uw bedrijf.
  • Kostenbesparing: U betaalt alleen de uren die ook daadwerkelijk worden gewerkt. Hierdoor voorkomt u overuren en leegloopuren van uw eigen personeel.